Om het risico op een coronabesmetting in onze praktijk zo veel mogelijk te beperken, vragen wij u, comform de algemene richtlijnen vanuit de overheid rekening te houden met volgende zaken:

 

- De algemene capaciteit voor afspraken is opnieuw vergroot, maar deze kunnen nog steeds niet online geboekt worden. Bel hiervoor steeds naar ons secretariaat.

- Ontsmet steeds uw handen bij het toekomen in de praktijk en het verlaten van de praktijk. Ook tussendoor (bv in de wachtzaal) uw handen ontsmetten is aangeraden.

- Breng steeds zelf een neus - en mondmasker meer naar de raadpleging. Kom nooit zonder neus - en mondmasker naar de praktijk. Indien u hier toch niet over beschikt, communiceer dit dan naar de secretaresses toe. Zij zullen u van aangepast materiaal voorzien.

- Kom zo veel mogelijk stipt op tijd: maximum 3 minuten op voorhand en zeker niet te laat om de wachtzaal niet overbevolkt te maken. Indien u toch veel te vroeg bent, wordt gevraagd om in uw auto te wachten tot 3 minuten voor de afspraak. Gebruik in de wachtzaal enkel de zitplaatsen waar geen verbodsteken op werd aangebracht.

- U komt best alleen op afspraak. Slechts in uitzonderlijke gevallen wordt één begeleider toegestaan.

 

Dank voor uw begrip!

Het doktersteam

Dr. Herman Docx
Boek afspraak
Dr. Ann Van Damme
Boek afspraak
Dr. Sofie Dedeurwaerdere
Boek afspraak
Dr. Bert Vaes
Boek afspraak
Dr. Saskia Depraetere
Boek afspraak
Dr. Jonas Meys
Boek afspraak
Dr. Lien Vanden Heuvel
Boek afspraak
Dr. Jeroen Verly
Boek afspraak
×
Corona maatregelen